Pravidla o kopírování:

pokud u přeloženého článku do češtiny není uvedený zdroj, znamená to, že autorem jsem já
můžete ho dát kam chcete, ale pouze v případě, že uvedete můj blog

Jak na formát .001

čas od času se tu objeví video, které je velké 
a proto je rozděleno na několik částí, které se dají dohromady
proč?
• rychlejší nahrávání pro mě
• rychlejší stahování pro vás

vždy si stáhněte všechny části, jinak je vám video k ničemu

→ tady je návod ←

Pokud žádáte o heslo..

1. ujistěte se, že jste neudělali překlep 
jestli vám neposílám heslo poprvé, tak po chvilce pátrání přijdu na to, jak je to správně
jestli vám ho ale posílám poprvé, tak se ho nedočkáte (pokud vám nic nepřijde, napište ho ještě jednou a správně)

2. ujistěte se, že má vaše schránka dostatek místa
občas se to stane, v tom případě vám taky nic nepřijde
stačí si schránku trochu promazat




úterý 21. prosince 2010

• JYJ - další rozhovor


posledních pár dní se to jen hemží rozhovory, které svou zajímavostí předčí snad všechny dosavadní dohromady
a to hlavně proto, že se konečně někdo nebojí otevřeně mluvit o tom, co se vlastně děje za dveřmi SM..

ten článek je dlouhý, tak vyberu jen to, co řekli přímo členové nebo to, co už se všude opakuje pořád dokola (jako informace ohledně současné situace, soudu a tak)
protože jinak to dopadne jako včera a půjdu spát kolem jedný, fuj =[}
________________________________________
Když jsme se zaptali Yoochun, který nedávno hrál hlavní roli v drama "Užili jsme si vaše drama. Plánujete udělat ne historické, ale moderní drama?" odpověděl svým 'chabým humorem' "Hyundai Geuk (moderní drama), Kia Geuk, Samsung Geuk.." všichni propradli záchvatu smíchu.

Ale když jsme přišli s tématem právního sporu s SM Entertainment, agentury jejich dřívější skupiny TVXQ, nastoupil stín do tváří všech tří.
"Třináctileté trvání smlouvy je moc dlouhé a nezacházeli s námi spravedlivě ohledně věcí jako jsou příjmy z prodeje alb." Soudy rozhodly ve prospěch JYJ tak, že "Než bude vysloveno rozhodnutí, SM nemůžou zasahovat do nezávislých aktivit v zábavním průmyslu," a soud v současné době stále probíhá. S ohledem na důvod proč podali žalobu Junsu uvedl, "Nebylo to jen kvůli nespravedlnosti smlouvy," a "Byli jsme zraněni a vyděšeni agenturou, do které jsme vložili důvěru, tak jsme začali hledat šťastný život."

Korejská federace popové kultury a uměleckého průmyslu poslala oficiální dokument vysílajícím společnostem s žádostí nepovolit JYJ vystoupit na jejich pořadech. Junsu uvedl, "Je smůla a je frustrující, že nemáme svobodu pro vystupování v televizi jako ostatní zpěváci. A protože náš vztah s AVEX, kteří řídili naše japonské aktivity, už neexistuje, naše dveře k japonské propagaci jsou zavřené taky."

V současnosti provádí aktivity a mají smlouvu pod společností CJeS Entertainment. V čem se to liší od minulosti? Junsu: "Vše, o čem jsme si mysleli že je nespravedlivé bylo vyřešeno. Cítíme větší úspěch, protože vše se točí kolem našich názorů a nezáleží na tom,  co to je. Naučili jsme se být vděční dokonce i za maličkosti, které jsme dřív smetli."
Jaejoong: "Každý malý detail na albu, od obalu  přes nahrávání a mixování písní bylo rozhodnuto diskuzí mezi agenturou a námi třemi. Myšlenka 'Dělat to takhle je milé'  byla procesem posílena.

Yoochun: "Když jsme byli TVXQ, bylo příliš mnoho práce a žádný volný čas. Když jsme pracovali na albu, zaměstanci s výjimkou nás a skladatelů měli diskuzi a jen nám poslali, na čem se dohodli."

Trio se rozhodlo mít na albu jimi složené písně. Junsu uvedl, "Vychutnáváme si psaní písní, ale nebudeme trvat na tom, aby námi složené písně na albu byly." a "Nejvíce záleží na tom, že zpíváme dobré písně bez ohledu na to, jestli jsme je napsali my nebo ne." Na jejich prvním konzertu 27. a 28. (prosince) zpívali Jaejoongem nově složenou píseň 'Nine'. Je to píseň o devíti letech, které pět členů TVXQ spolu strávili. Jaejoong: "Když se ohlédnu za posledními devíti lety, byly časy, kdy jsme zářili a těžké časy.. Je těžké to vše vyjádřit jednou větou. To, co jsem v písni vyjádřil byla jen malá část toho, co cítím."
Yoochun: "Kdybychom měli vyjádřit v písni vše, co se do nynějška stalo, museli bychom složit alespoň 500 písní?"

Trio má stále silné pouto k 'TVXQ'. Když jsme se jich zeptali na pocity ohledně U-Know Yunhově a Choikang Changminově comebacku v lednu jako TVXQ, Jaejoong uvedl, "Podporujeme je a doufáme, že se jim vše povede." Ale také dodal, "Ale je nám smutno z toho, že používají jméno TVXQ. Protože si myslíme, že TVXQ může být TVXQ jen když je pět členů pohromadě, rozhodli jsme se použít jiné jméno. TVXQ je název, který je pro naše životy cenný." Yoochun dodal, "I když se teď vyrovnáváme se spoustou těžkostí, vždy budeme otevřeni možnosti obnovy TVXQ," a "Bylo by to pro nás jako Utopie"

JYJ budou na začátku dalšího roku propagovat své nové abum v Americe. Jaejoong uvedl, "Když budeme v Americe, budeme pracovat ne nějaké hudbě a budeme mít celosvětové turné." Junsu zněl rozhořčeně, když říkal, "Kvůli zákazu domácí propagace jsme se museli zaměřit na zahraniční propagaci."

Zeptali jsme se jich na poslední otázku. Zeptali jsme se, jestli nejsou smutní z toho, že ostatní zpěvácí sklízí plody tvrdé práce členů, kterou zajistili smršť K-popu v Japonsku.

Junsu: "Vůbec ne. Byli jsme v Japosnku milování díky BoA a Bae Yongjoon. Pokud je to pro mladší umělce výhoda, tak je to něco, z čeho být šťastný. Pokud si mladší umělci povedou na japosnkém trhu dobře , mohli bychom znovu v Japonsku vystupovat."
________________________________________
ten Yoochunův vtípek na začátku mě dostal =[} =[}

takže když ani nemohli nic říct, když vydávali album pod SM, pochybuju, že ten výmysl změněných čísel Yunha a Changmina nebyl z jejich hlavy ale stojí za tím SM
bylo mi to jasný, ale teď je to tak nějak potvrzený
nebo mi to tak aspoň přijde

Žádné komentáře:

Okomentovat

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Facebook je jako vězení. Sedíš na místě, plýtváš časem, máš profilovou fotku, píšeš na zdi a jsi šťouchán od chlápka, kterého neznáš.