Pravidla o kopírování:

pokud u přeloženého článku do češtiny není uvedený zdroj, znamená to, že autorem jsem já
můžete ho dát kam chcete, ale pouze v případě, že uvedete můj blog

Jak na formát .001

čas od času se tu objeví video, které je velké 
a proto je rozděleno na několik částí, které se dají dohromady
proč?
• rychlejší nahrávání pro mě
• rychlejší stahování pro vás

vždy si stáhněte všechny části, jinak je vám video k ničemu

→ tady je návod ←

Pokud žádáte o heslo..

1. ujistěte se, že jste neudělali překlep 
jestli vám neposílám heslo poprvé, tak po chvilce pátrání přijdu na to, jak je to správně
jestli vám ho ale posílám poprvé, tak se ho nedočkáte (pokud vám nic nepřijde, napište ho ještě jednou a správně)

2. ujistěte se, že má vaše schránka dostatek místa
občas se to stane, v tom případě vám taky nic nepřijde
stačí si schránku trochu promazat




pátek 30. října 2009

• DBSK vyhráli!! SM jsou ubožáci =[}

konečně, nenávidím SM, nemůžu uvěřit, že někdo může být takový zloun =[, ale já věděla že DBSK vyhrajou

překlad je jen přes google, takže děs, ale aspoň něco

____________________________________________________________________

Soud vydal příkaz k podané členy TVXQ proti SM Entertainment.The Soud konstatoval, že smlouva mezi SM a poslanců, nehorázné a proti veřejnému pořádku. Po tomto vítězství, poslanci jsou řízení, jejichž hlavním oblek požádat o právoplatné podíly všech příjmů plynoucích z jejich činnosti. 


Níže je uveden přehled pobuřující podmínek smlouvy, která se týká rozdělení příjmů. Závěr je jasný, že TVXQ členové obdrželi téměř nic o jejich šest let práce, a že prakticky všechny peníze utratit na nákup SM produkty pobyt s SM. Přečtěte si prosím níže vidět rozsah nespravedlnosti. 

Prosím, mějte na paměti, že SM je smlouva s TVXQ byla změněna pětkrát, a tudíž platné podmínky se měnily v průběhu času. Účetnictví pro všechny z toho vyplývající složitost, pravda přidává do následující: 

------------- 

I. TVXQ obdržel 0 dolarů pro jejich alb se prodalo před červencem 2008, a pouze zanedbatelné množství po tomto datu. 

Před pátou a poslední kolo změn dne 1. červenec 2008, smlouvu četl, že pro každý album nebo singl s prodejem nepřesahující 500.000 kopií, by SM má nárok na 100% ze zisku, přičemž členové se nic. Od času je TVXQ debutu na konci roku 2003 a až do vydání TVXQ ze svého korejského 4. album "Mirotic" v září 2008, no korejských alba prodal více než 500.000 výtisků. Proto před červencem 2008 TVXQ má naprosto nulový příjem z jejich prodeje alb. 

V červenci 1,2008, SM znění smlouvy, aby každý členský 1% z celkových tržeb pro každé album, který prodává více než 200.000 výtisků. Pro všechny alba, které prodávají méně výtisků, členové obdrží 0,6% na 0%. SM se nedodržují ani tyto nehorázné podmínky, protože nezaplatil TVXQ jediného centu od února 2009. 

Stručně řečeno, SM drží 100% všech prodejů, které TVXQ přinesla s prodejem svých alb a singlů před červencem 2008, a má stále více než 95% z prodeje po tomto datu. 

------------- 

II. TVXQ obdržel 0 dolarů za prodej koncertní DVD a album zobrazují záznamy z těchto koncertů.


Podle smlouvy, které nejsou členy nárok na žádný podíl ze zisku z prodeje DVD a koncert "live" alba. 

------------- 

III. TVXQ obdržel 0 dolarů za své vystoupení v televizních programů.


Podle smlouvy, které nejsou poslanci nárok na žádný podíl na zisku prostřednictvím svých televizních vystoupení v případě, že vzhled je dočasný charakter. Jako všechny programy, na nichž se objevily TVXQ si představoval poslancům jako "hosté", a proto svou povahou byly dočasné, SM drží veškeré zisky, které TVXQ přinesla z těchto televizních vystoupení. 

------------- 

IV. Pro všechny ostatní možné zdroje příjmů, SM odečte z celkových příjmů všech výdajů, včetně platů ostatních zaměstnanců, výdaje fázi přípravy, nájemné, cestovní výdaje, výdaje na jídlo a podobně, pak se dá TVXQ jen zlomek ze zbývající částky. 

Stejně jako pro všechny ostatní zdroje příjmů, TVXQ smlouva uvádí, že má nárok na různém procentu z "čistých příjmů." Smlouva definuje "čistý zisk", aby se zbývající částky po použitelné "provozní náklady". "Provozní náklady" jsou definovány zahrnout takové náklady, které se tradičně očekává, že budou hradí zaměstnavatel, včetně, ale nejen 1) platy zaměstnanců (správce, koordinátory oblečení, make-up umělce, taneční posádky a podobně), 2) náklady na provedení fázi přípravy, 3), životní náklady, včetně pronájmu a vodu / elektřinu, 4), cestovní výdaje, včetně nákladů na letenku, 5) výdaje na jídlo, a podobně. 

Dokonce i po všech těch "provozní náklady" jsou odečteny z čistého příjmu, jsou poslanci nárok pouze na malé procento, zatímco zbývající SM drží zbytek. 

------------- 

Na závěr, prosím, uvědomit, že SM je stále prakticky všechny zisky, že naši poslanci mají vznikly v průběhu posledních šesti let. Naši členové obdrželi, doslova, skoro nic. 

Následující thevictory o udělení předběžného soudního opatření, poslanci nyní připravit na oblek svůj zákonný nárok na podíl na zisku, které samy generovat. Prosím, pomozte jim vyhrát soudní spor tím, že bojkotuje všechny SM-výrobky a merchandises (to vylučuje všechny Avex-výrobky, které zahrnuje japonské alba a singly vydané v Japonsku). 

Mějte prosím na paměti, že každý cent, který strávíte na SM bude použita na palivo SM úsilí proti našim poslancům v původním obleku. My jako fanoušci podporují TVXQ v jejich oprávněných práv boj fortheir.

zdroj:  dnbn

překlad do angličtiny: Inklette @ dnbn

Žádné komentáře:

Okomentovat

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Facebook je jako vězení. Sedíš na místě, plýtváš časem, máš profilovou fotku, píšeš na zdi a jsi šťouchán od chlápka, kterého neznáš.